Zomeragenda 2023

Corona is gelukkig voorbij en daarom hebben we weer een leuke agenda gemaakt voor 2023!

We beginnen op 14 februari met een speciaal valentijnsdiner in ons restaurant de jongens uit de buurt! Zeer geschikt om met uw partner bij ons een avondje te genieten, we serveren prachtige gerechten, er is live muziek en natuurlijk is ons restaurant extra romantisch gemaakt.

9 en 10 april is onze camping weer geopend en zal er een uitgebreide paasbrunch zijn, ontzettend uitgebreid en geschikt voor de hele familie, zelfs voor de allerkleinsten zullen er lekkere hapjes zijn! Dus mocht u nog geen plannen hebben noteer hem alvast in de agenda!

14 mei is een belangrijke dag voor veel mensen! Moederdag, een speciale dag om even je moeder in de watten te leggen! We zullen zorgen dat de tafels op en top ingedekt zijn zodat je een heerlijke ochtend of middag hebt, zeker leuk als moeder dochter activiteit!

27 mei is het zover, vorig jaar durfden we het vanwege corona nog niet helemaal aan, maar nu gaan we het weer organiseren en het wordt weer super! We zullen zorgen voor veel verschillende foodtrucks, muziek, kinderactiviteiten en nog veel meer! Noteer hem alvast in de agenda!

18 Juni is het Vaderdag Beer en Burgers, we gaan een bierproeverij doen maar natuurlijk maken wij de lekkerste burgers klaar vanaf onze smoker en ofyr! Zo ontzettend leuk om met het hele gezin te doen!

12 augustus is onze cocktailparty weer! We hopen op weer een lange zomer avond zodat we optimaal kunnen genieten van de lange warme avond! Dat doe je het beste met een cocktail in je hand met daarbij een lekker hapje!

19 augustus is het natuurlijk nog steeds heerlijk weer! We gaan daarom door met een heerlijke zomerse activiteit! We gaan dan een bbq buffet doen en daar halen we alles voor uit de kast! U betaald 1 tarief en dan kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten!