Eetarrangementen

Iets te vieren? Een familiedag of een verjaardag ? Als u het bij ons viert heeft u thuis geen afwas en geen zorgen of iedereen wel een drankje of hapje eten heeft, dat doen wij namelijk graag voor u.

 

De oude kanoschuur

Sinds 2017 hebben we van onze oude kanoschuur een prachtige groepsruimte gemaakt, waar u gezellig met uw familie, vrienden of collega’s terecht kunt. Bij de groepsruimte zit ook een ruim privé terras waar u in de zomer lekker buiten kan zitten.

Wat bieden we aan

RESTAURANT ‘DE JONGENS’

In ons restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ kunt u culinair genieten. Of dat nu is van een borrelhapje bij een drankje op het terras of van een lunch of diner. Het hele jaar door bereidt onze kok Pieter Velzen de heerlijkste gerechten voor u. In de zomer is het restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ geopend van woensdag tot en met zondag en in de winter van woensdag tot en met zaterdag.  Naast lekker eten heeft u bij ons ook de keuze uit een uitgebreide bier en wijnkaart.  Onze wijnen van zijn afkomstig van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor u heeft uitgekozen.

 

BARBECUEEN

Bent u met een gezelschap met meer dan 20 personen dan kunt u ook bij ons barbecueën, met uw gezelschap kunt u genieten van verschillende stukjes vlees of natuurlijk vegetarisch eten waarbij wij voor u barbecueën of u zelf achter de gril staat.

Naast de standaard barbecue hebben we ook nog verschillende barbecues we kunnen op bijvoorbeeld een American Smoker of Ofyr ook heerlijk voor u bakken en braden.

 

 

Buffetten

Wilt u genieten van een heerlijk buffet informeer dan eens naar onze mogelijkheden, bijvoorbeeld het Mediteriaans buffet met onder andere Pastasalade met rode peper-basilicumolie en de malse Ossobucco is om je vingers bij af te likken!

Laten zien wat wij als ”Groningers” eten, dan raden we het Gronings buffet aan. Met onder andere ‘stamppot mous’, ‘piepers in schil’ en ‘stoof met oale wiefkouk’!

Wij bieden verder ook nog andere heerlijke buffetten aan, vragen of bent u geïnteresseerd neem dan gerust contact met ons op.