Eetarrangementen

Iets te vieren? Een familiedag of een verjaardag ? Als je het bij ons viert, heb je thuis geen afwas, geen zorgen of alle glazen nog gevuld zijn, hoef je niet op te letten of iedereen nog een hapje eten heeft, dat doen wij namelijk graag voor je…

 

De oude kanoschuur

In 2017 hebben we van onze oude kanoschuur een prachtige groepsruimte gemaakt, waar je gezellig met jouw familie, vrienden of collega’s terecht kunt. Bij de groepsruimte zit ook een ruim privé terras waar je in de zomer lekker buiten kan zitten.

Wat bieden we aan

RESTAURANT ‘DE JONGENS’

In ons restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ kun je culinair genieten. Of dat nu is van een borrelhapje bij een drankje op het terras of van een lunch of diner. Het hele jaar door bereidt onze kok Pieter Velzen de heerlijkste gerechten voor jou. In de zomer is het restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ geopend van dinsdag tot en met zondag en in de winter van woensdag tot en met zaterdag.  Naast lekker eten heb je bij ons ook de keuze uit een uitgebreide bier en wijnkaart.  Onze wijnen van zijn afkomstig van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor ons heeft uitgekozen.

 

BARBECUEEN

Ben je met een gezelschap van meer dan 20 personen, dan kun je ook bij ons barbecueën. Met het gezelschap kun je genieten van verschillende stukjes vlees of natuurlijk vegetarisch eten waarbij wij voor je barbecueën of je zelf achter de grill staat.

Naast de standaard barbecue hebben we ook nog andere barbecue opties. We kunnen bijvoorbeeld op een American Smoker of Ofyr ook heerlijk voor je bakken en braden.

 

 

Buffetten

Wil je genieten van een heerlijk buffet informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Zo bieden we bijvoorbeeld het Mediterraans buffet aan, met onder andere Pastasalade met rode peper-basilicumolie en de malse Ossobucco is om je vingers bij af te likken!

Wil je zien wat wij als ”Groningers” eten, dan raden we het Gronings buffet aan. Met onder andere ‘stamppot mous’, ‘piepers in schil’ en ‘stoof met oale wiefkouk’!

Wij bieden verder ook nog andere heerlijke buffetten aan. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op.