Jullie familiedag bij Marenland

 

Dit jaar aan de beurt om de familie dag te organiseren? Neem gerust contact met ons op en we helpen en denken graag mee om hier een gezellige dag van te maken.

Stuur een mailtje naar info@marenland.nl om een afspraak te maken en we lopen samen stap voor stap de dag zodat aan alles gedacht wordt. Voor jong en oud weten we altijd wel wat te vinden!

Familiedag

Af en toe hoort een gezellige familie dag er bij! Bij ons is er vermaak voor jong en oud. Uiteraard is het gezellig om de dag te beginnen met koffie en gebak in onze groepsruimte en daarna zijn er verschillende activiteiten te doen en de mogelijkheid de dag af sluiten met een buffet of uitgebreide barbecue?

 

Familieweekend

Oom en tante met de caravan op het veld, de jongste kinderen in een tentje ernaast. Het pas getrouwde stel met de baby kiest liever voor een hotelkamer of trekkershutje. En die lastige zus, die altijd comfort nodig heeft, kan in een luxe Scandinavisch huisje! En elkaar dan treffen op ”de Wierde” onder de stretchtent waar jong en oud zich vermaken met spelletjes en lekker eten. Ook voor een gezellig familie weekend kun je bij ons terecht!

 

 

Familie activiteit

Even ontspannen met de familie? Probeer eens te gaan kanoën! We hebben ze van 1 tot 12 persoons en het is hilariteit alom. Daarna afsluiten met een buffet of barbecue hoort zeker bij de mogelijkheden.

Andere ideeën ? Stuur gerust een berichtje wij zijn flexibel en denken graag mee!

 

Contact formulier familiedag

  • Voer een getal tussen 20 en 200 in.
  • Heb je al een datum in gedachten of een leuk idee?!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.