Kamperen in Winsum

Heerlijk aan het water, veel groen, mooie grote plekken en van alles te doen!
Camping Marenland is een beschutte camping met goede sanitaire voorzieningen en veel recreatiemogelijkheden. De ideale uitval basis om Noord Groningen te ontdekken of het Pieterpad te wandelen.

Onze camping is in de winter van 2022 een flinke uitbreiding ondergaan, nu is het zo dat er door onder andere leveringsproblemen helaas sommige dingen uitgesteld zijn. Helaas hebben we het daarom niet allemaal voor april klaar gekregen, vandaar dat we in de maand april nog bezig zijn met onder andere de jachthaven en wegen op het oudere gedeelte van de camping.

Rust & ruimte bij camping Marenland

Wij hebben mooie ruime plekken van ongeveer 80 a 100 m2 op onze aan het water gelegen en beschutte camping. Uiteraard beschikken we over goede sanitaire voorzieningen en doormiddel van warmtepompen is het toiletgebouw volledig energieneutraal en daar zijn we trots op in Groningen.

We hebben veel beschutte plekken maar zeker ook zonnige plekken, reserveer vooraf en informeer naar een fijne plek.

Tarieven camping 2022

Voorzieningen bij camping Marenland

Een groene camping

Jachthaven

Prachtig gelegen aan het water

Ruime plaatsen van 80m2-100m2

Plaatsen met elektra (10amp)

Gasloos sanitaire voorzieningen

Speeltuin voor kinderen

Gratis warme douches

Wasmachine en droger

Visplaats

Honden zijn welkom

Restaurant bij de camping

Boot en kanoverhuur bij de camping

 

Uitbreiding camping Marenland

In 2022 zijn we druk bezig met de uitbreiding van Marenland, er komt een groot stuk bij met daarop nieuwe campingplaatsen en camperplaatsen. De receptie zal daar ook komen te staan, wellicht wat verwarrend voor de campinggasten die al wat langer bij ons komen maar het wordt wel een stuk handiger!

Benieuwd naar onze nieuwe kampeerplaatsen? Mail naar info@marenland of bel gerust naar 0595-442750

Wij hebben prachtige camperplaatsen aan het water maar ook camperplaatsen met uitzicht op landerijen en natuurlijk ook gezellige camperplaatsen op de camping.

Onze camperplaatsen zijn allemaal verhard en voorzien van een eigenstroom punt met 10 amp. We hopen in het voorjaar 2022 onze online kaart online te krijgen waar u zelf uw camper of kampeerplaats kan kiezen. Wel is het alleen mogelijk om op een verharde plaats te staan, dit vanwege onze klei ondergrond en we willen natuurlijk niet dat de campers wegzakken.