Zummerbuhne in Winsum

Beleef Magie in Winsum: Zummerbühne 2023 met Bert Visscher als Ripperda!

Stap in de betoverende wereld van historie en humor tijdens het langverwachte spektakel van 2023 in Winsum: Zummerbühne! Dit jaar wordt het fascinerende verhaal van Ripperda tot leven gebracht, met niemand minder dan de meester van de lach, Bert Visscher, in de hoofdrol. Een avond vol emotie, meeslepende vertelling en onvergetelijke momenten wacht op je.

En wat is er nu beter dan deze onvergetelijke ervaring te combineren met een heerlijke overnachting bij Marenland Recreatie? Na een avond vol spanning en entertainment kun je genieten van de serene rust op camping Marenland.

De volgende ochtend ontwaak je uitgerust en ontspannen op de camping van Marenland. Of je nu kiest voor een gezellig ontbijt buffet of liever wat rustiger aan doet met een vers bestelde broodjes op je eigen plekje, de keuze is aan jou. Verkwikt door de natuur en de kalme sfeer van de camping, ben je helemaal klaar voor een nieuwe dag!

En laten we het diner niet vergeten! Ervaar de gastvrijheid en culinaire creativiteit van ‘de jongens uit de buurt’, terwijl je je smaakpapillen laat verwennen door het speciale Ripperda arrangement.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer snel!

Wat nog meer te combineren met Zummerbuhne?

Ontdek de charme van Winsum vanaf het water door een boottocht vanuit Marenland Recreatie te maken. Huur een boot bij Marenland en vaar langs het idyllische Maarhuizen, waar natuurlijk het Ripperda zich afspeelt. Dompel jezelf onder in rust gedurende een tocht van 3 à 4 uur. Geniet van historische vergezichten en laat de natuurlijke geluiden je zorgen wegvaren.

Ontdek het dorp Winsum, ga op pad met een dorpsgids of wandelen door de prachtige straten door het Allermooiste dorp van Nederland, die titel heeft het dorp in 2020 gekregen van de ANWB. Er zijn prachtige wandel en fietsroutes bij de receptie te krijgen van de omgeving.

Om gebruik te maken van de overnachtingskorting van 20% op de campingaccommodatie bij Marenland Recreatie, dienen gasten zich te houden aan de volgende spelregels:

 1. Doelgroep: De overnachtingskorting is uitsluitend van toepassing op gasten die met hun eigen kampeermiddel (caravan, camper, tent) naar de camping komen.
 2. Vertoon van Ticket: Gasten dienen bij het inchecken hun geldige entreeticket of reserveringsbevestiging voor Ripperda aan Marenland Recreatie te tonen. Alleen gasten met een geldig ticket komen in aanmerking voor de korting.
 3. Korting Percentage: Gasten ontvangen een korting van 20% op de reguliere overnachtingsprijs op de camping.
 4. Type Accommodatie: De overnachtingskorting is alleen van toepassing op eigen kampeermiddelen, zoals caravans, campers en tenten. De korting is niet geldig voor hotelkamers, huisjes of andere accommodaties op de camping.
 5. Reserveringen: Gasten dienen vooraf een reservering te maken voor hun verblijf op de camping. De overnachtingskorting kan niet worden toegepast op niet-gereserveerde overnachtingen.
 6. Duur van de Korting: De overnachtingskorting is geldig voor het gehele verblijf van de gasten op de camping, zolang ze voldoen aan de gestelde voorwaarden.
 7. Niet Combineerbaar: De overnachtingskorting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, aanbiedingen of speciale arrangementen die door Marenland Recreatie worden aangeboden.
 8. Annuleringen: In geval van annuleringen of wijzigingen in de reservering, kan de overnachtingskorting komen te vervallen. Neem contact op met de receptie voor informatie over het beleid voor annuleringen.
 9. Geldigheidsperiode: De overnachtingskorting is geldig gedurende een aaneengesloten tijd bij Marenland, het mag dus voor meerdere nachten.
 10. Toeristenbelasting: De toeristenbelasting is exclusief toeristenbelasting. 1,- euro p.p.p.n.
 11. Managementbeslissing: Marenland Recreatie behoudt zich het recht voor om te allen tijde de spelregels en voorwaarden van de overnachtingskorting te wijzigen of in te trekken.