VAREN OVER DE MAREN!

Vanaf Marenland kun je heerlijk genieten op het water rondom Winsum.

We hebben fluisterbootjes, waarmee je met maximaal 6 personen kunt varen. Of ervaar de stilte en de rust op de Groninger Maren in onze nieuwe luxe sloep.

Fluisterboot

Met onze 6 persoons fluisterboten kun je prachtige tochten varen over de Groningse Maren. Je wordt niet gestoord door een motorgeluid, waardoor je heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte.

Varen met onze fluisterboten is niet moeilijk, wij geven een korte instructie waardoor je het snel onder de knie hebt. Ze zijn volledig elektrisch, dus je hebt geen last van lawaai van de motor. Geen zorgen: als we de accu’s vol laden, gaan ze ongeveer 10 uur vol gas mee. Vol gas klinkt heel hard natuurlijk, maar je mag maar 6 kilometer per uur in en om Winsum.

Fluisterboot Prijzen
Ochtend dagdeel (09:45 - 13:45) € 60,00
Middag dagdeel (13:45 - 17:45) € 75,00
Hele dag (09:45 - 17:45) € 110,00
Direct reserveren

Luxe sloep

Met onze luxe sloep, ben je volledig voorbereid op ultiem genieten. Met een stille motor kun je optimaal genieten van de rust om je heen. Deze sloep is voorzien van een luxe kussenset, zodat je heerlijk comfortabel kunt zitten.

Vergeet vooral niet om een lunchpakketje mee te reserveren, om jouw dag op het water helemaal compleet te maken.

Luxe sloep Prijzen
Middag (12:00 - 17:30) € 120,00
Hele dag (10:30 -17:30) € 150,00
direct reserveren

LUNCHEN EN VAREN!

Gezellig met vrienden of familie varen en onderweg ook iets willen eten? Wij bieden ook lunchpakketjes aan die mee te nemen zijn bij vertrek, zodat je onderweg extra kan genieten.

Lunchpakketjes zijn alleen op reservering.

 

Tip: Kom na afloop plaats nemen op ons ruime terras aan het water, bij De jongens uit de buurt.

direct reserveren