Highland games

Team up voor de eeuwenoude Schotse spelen! Vanaf 12 personen is dit een ontzettend leuke activiteit, je kan elkaar fysiek lekker uitdagen en je hebt een prachtige middag.

 • Vanaf 12 Personen

 • Sport en spel

 • Te combineren met een bbq

Wat moet je weten

Deze groepsactiviteit is gebaseerd op de traditionele Schotse games van vroeger en daar hoort natuurlijk ook een traditionele kilt bij. Ideaal om in deze outfit de strijd aan te gaan met je tegenstanders.

Wist je dat ze vroeger een portie rauwe schapenmaag naar binnen werkten als voorbereiding voor een ouderwets potje Highland Games? Wat wel echt werkt is een woeste baard laten staan en een kilt aan doen! Er zijn ook spelers die zweren bij een fles whisky!

Deze uitdagende activiteit met veel sport en spel kun je zo uitdagend maken als je zelf wil, speel je het met een gezin maken we het wat makkelijker en is het met bijvoorbeeld een groep getrainde mannen of vrouwen iets moeilijker!

Ook heel leuk om te combineren met bijvoorbeeld een barbecue!

  • 10

   Vrijgezellenfeest voor Julian

   Geregeld door Erik en co

   We wilden natuurlijk dat het een onvergetelijk feestje zou worden. Een leuke ervaring met vooral veel goed eten en genoeg te drinken.

   Robbert dacht helemaal mee en kwam met een heel leuk programma waar onze eigen dingen ook goed inpasten. Echt een aanrader als je een leuk en onbezorgd feestje wilt organiseren op een mooie plek.

  • 9

   Mooi als teambuilding

   Bedrijf

   We zochten iets dat ons als team weer dichter bij elkaar bracht, zonder dat we zelf een heel programma hoefden te verzinnen. Marenland dacht gelijk met ons mee en kwam met de Highland Games

   De Highland games zorgden er gelijk voor dat iedereen uit de dagelijkse sleur kwam. Naderhand hebben we genoten van de compleet verzorgde barbecue, puur genieten.

  • 9

   Personeelsfeest

   Compleet ontzorgd en heerlijk genoten

   Na één telefoontje konden we de regie van ons ideale personeelsfeest volledig uit handen geven. Iedereen genoot zichtbaar van begin tot eind!

   Meer informatie?

   Wil je meer informatie? Bel of mail gerust.