Compleet verzorgd of zelf aan de slag

Barbecueën

Een barbecue blijft altijd gezellig, leuk om te doen met vrienden of familie! Bij Marenland hebben we veel ervaring in barbecueën en we helpen u er graag bij. Of u nu kiest voor een barbecue op het terras van ons restaurant, op uw eigen campingplek, of liever als catering op uw feest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

  • Culinair genieten

  • Feest op maat

  • Slapen, eten en plezier op één plek

Barbecueën bij Marenland

Geen zin in alles klaarzetten en voorbereiden, en een grote afwas die na de gezellige barbecue op je staat te wachten? Kom naar ons toe waar wij voor u een compleet georganiseerde barbecue regelen. U kunt genieten van onze barbecue arrangementen onder het genot van een prachtig uitzicht over het water, terwijl wij alles voor u verzorgen. U heeft de keuze om zelf achter de grill te staan of dit aan onze ervaren koks over te laten.

Wij bieden verschillende soorten vlees en salades, en ook de vegetariër komt niets tekort met onze smaakvolle alternatieven. De zorgeloze manier om te genieten van een heerlijke barbecue met vrienden of familie.

Catering

Ben je op zoek naar catering voor een feest of andere gelegenheid? Breng de barbecue naar uw feest. Wij stellen een compleet pakket samen met alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue. Van luxe vlees en vis tot heerlijke salades en vegetarische opties, alles wordt vers bereid en geleverd. U kunt kiezen voor onze deluxe barbecue met extra luxe stukken vlees en vis, of informeer naar onze buffetten. Dit is de perfecte optie voor als u graag op uw eigen feestlocatie wilt genieten van een kwaliteitsbarbecue zonder gedoe.

Barbecue Arrangementen

Onze barbecue arrangementen zijn speciaal samengesteld voor groepen vanaf 12 personen.

De Luxe Barbecue Vlees en Vis
Bent u ook gek op vis? Dan raden we onze luxe barbecue aan, waar u naast het vlees ook heerlijke stukjes vis krijgt. Denk hierbij aan zalmfilet, gekruide witvis en gamba’s op spiesjes. We vergeten natuurlijk de vegetariër niet, met verse groenten en vleesvervangers die apart worden bereid.

Outdoor Cooking
Wilt u echt iets unieks meemaken? Informeer dan naar onze outdoor cooking specialiteiten! Wij bereiden de meest bijzondere stukken vlees voor u klaar, zoals een heerlijke tomahawksteak of pulled pork die de hele dag in de smoker ligt. Zelfs een dessert van de barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Proef de sfeer

    Iets te vieren?

    Wil je een feestje geven bij ons? We beschikken over een royale ruimte met bar en terras die geschikt is voor diverse gelegenheden. Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken en de ruimte te bekijken.