Activiteiten

Marenland Recreatie biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Van kanoën en suppen door Winsum en omgeving tot boogschieten, een spannende escape box, diskgolfen en wandelroutes om de prachtige omgeving te verkennen. Voor de jongere gasten zijn er speeltuinen en georganiseerde spelletjes.

We voegen regelmatig nieuwe activiteiten toe aan ons aanbod, ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Je ontdekt het bij de bootverhuur of de receptie, ons team helpt je graag op weg.

Restaurant ‘De Jongens uit de Buurt’

In ons restaurant ‘De Jongens uit de Buurt’ kunt u genieten van een culinaire ervaring die net zo verfrissend is als de natuurlijke omgeving. Met een menu dat varieert van lokale delicatessen tot internationale klassiekers, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten, is er voor elk wat wils. Het restaurant biedt zowel binnen als op het terras aan het water sfeervolle zitplaatsen.

IJs & Snacks ‘Frieterie’

Voor een lekkere snack of een verkoelend ijsje kunt u terecht bij onze frieterie. Onze frieterie biedt een breed assortiment aan snacks, van traditionele friet en de echte Groningse eierbal tot diverse soorten (schep)ijs, ideaal om te genieten terwijl u ontspant in de zon.

Duurzaam en schoon sanitair

Hygiëne en comfort staan centraal in onze moderne toiletvoorzieningen. De faciliteiten zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om u op te frissen na een dag vol avontuur. Schoon en goed onderhouden, met aparte ruimtes voor dames en heren, en toegankelijk voor gasten met beperkte mobiliteit, onze toiletten voldoen aan alle eisen voor een zorgeloos verblijf en zijn bovendien heel duurzaam, zo wordt bijvoorbeeld ons water verwarmt door de zon.

Wifi

Wij begrijpen we hoe belangrijk het is om verbonden te blijven, zelfs tijdens uw ontspannen vakantie. Daarom bieden wij onze gasten wifi aan over het gehele terrein. Of u nu foto’s wilt delen met vrienden of familie, uw e-mails wilt checken, of uw volgende dagtrip wilt plannen, onze betrouwbare internetverbinding staat tot uw beschikking, u krijgt de toegangscode bij de receptie.

Ruime speeltuin

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze speeltuin met een groot springkussen, schommels en nog veel meer. De speeltuin biedt volop speelplezier en avontuur voor jong en oud. Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Kom langs en ervaar het zelf!