Outdoor Cooking workshop

Houden jullie van lekker eten en buiten zijn? Dan is de Outdoor Cooking workshop een leuke activiteit! Onder begeleiding van een ervaren chef leer je samen met vrienden of familie de lekkerste gerechten bereiden op kampvuren, smokers en meer. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

De workshop moet van te voeren worden geboekt. Neem even contact op.

 • Groepsactiviteit

 • Culinair genieten

 • Actief & Ontspannen

Ontdek de Workshop Outdoor Cooking

Ga met ons mee op een culinair avontuur in de buitenlucht! Tijdens onze Outdoor Cooking Workshop leer je samen met een ervaren kok de kunst van het koken in de natuur.

We beginnen met een korte kennismaking en uitleg over veiligheid bij het omgaan met voedsel en messen. Vervolgens vormen we kleine groepjes van ongeveer drie personen. Elk groepje krijgt de taak om een deel van de maaltijd te bereiden, zoals een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht of nagerecht.

Met behulp van instructiekaarten duik je in de wereld van snijden, marineren en grillen. Je gaat aan de slag met verschillende kooktechnieken en apparatuur, zoals de Ofyr, Kamado, Dutch ovens en een American smoker. Misschien maak je wel een heerlijke soep in een Dutch oven, waarbij je het vuurtje perfect moet reguleren om de beste smaak te krijgen.

Onze kok loopt rond om tips en adviezen te geven, zodat je zeker weet dat je gerecht perfect bereid wordt. Als alles klaar is, presenteren de groepjes hun gerechten, delen hun ervaringen tijdens het genieten van een verrukkelijke maaltijd!

Deze workshop is niet alleen leerzaam, maar ook een geweldige manier om samen te werken en te genieten van heerlijk eten in een prachtige omgeving. Mis het niet en reserveer een moment voor de onvergetelijke culinaire ervaring!

 • 8.5

  Perfecte dag op het water en outdoor cooking

  Vriendengroep uit Haren

  We hebben een fantastische dag gehad bij Marenland! We begonnen met een ontspannen middag varen in een fluisterboot over de schilderachtige wateren van Winsum. De rust en schoonheid van de omgeving waren adembenemend.

  ’s Avonds namen we deel aan de outdoor cooking workshop. Onder de begeleiding van een ervaren chef hebben we heerlijke gerechten bereid op een kampvuur. Het koken op open vuur was een unieke ervaring en het eten smaakte geweldig!

  Deze combinatie van varen en outdoor cooking was perfect. Bedankt Marenland voor een onvergetelijke dag vol plezier en lekker eten!

  Vriendengroep uit Groningen

 • 9

  Erg leuk zo bezig te zijn met eten

  Vrienden

  Wij – een groep vrienden – hebben de outdoor cooking workshop bij Marenland gedaan en het was geweldig! De locatie was prachtig en de chef was deskundig en vriendelijk. We leerden heerlijke gerechten bereiden met ingrediënten op een kampvuur.

  Het koken op vuur en in de buitenlucht zorgden echt een beetje dat oergevoel, maar het was nog wel ontspannen.  We hebben ontzettend genoten van de gezelligheid. Een aanrader voor iedereen die van koken en buiten zijn houdt.

  Vriendengroep uit Groningen

 • 8

  Leuk voor gezin met pubers

  Geeske

  Voor een gezin met pubers kan het uitdagend zijn om ze bezig te houden. Maar dit vonden onze jongens toch wel erg leuk om te doen.