Boogschieten

Boogschieten is spannend en heel leuk om te doen. Bij ons te boeken als een activiteit maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een teamuitje. Het is uitdagend maar niet heel moeilijk. Hierdoor vind eigenlijk iedereen het leuk om te doen.

 

 • Vanaf 4 personen

 • Sport en spel

 • Actief & Ontspannen

Reserveren, korte instructies en schieten maar!

Beleef een spannend avontuur met onze boogschietactiviteit! Reserveer een tijdslot en ervaar de adrenaline terwijl je de pijlen richting de roos stuurt. Onze  instructeurs staan klaar om je te begeleiden.

Als je met een groepje bent is het ook heel leuk om boogschieten te combineren met bijvoorbeeld hapje of drankje op het terras aan het water bij ons restaurant de Jongens uit de Buurt!

  • 8

   Leuk voor gezin met pubers

   Geeske

   Voor een gezin met pubers kan het uitdagend zijn om ze bezig te houden. Maar dit vonden onze jongens toch wel erg leuk om te doen.

  • 9

   Mooi als teambuilding

   Bedrijf

   We zochten iets dat ons als team weer dichter bij elkaar bracht, zonder dat we zelf een heel programma hoefden te verzinnen. Marenland dacht gelijk met ons mee en kwam met de Highland Games

   De Highland games zorgden er gelijk voor dat iedereen uit de dagelijkse sleur kwam. Naderhand hebben we genoten van de compleet verzorgde barbecue, puur genieten.

  • 9

   Personeelsfeest

   Compleet ontzorgd en heerlijk genoten

   Na één telefoontje konden we de regie van ons ideale personeelsfeest volledig uit handen geven. Iedereen genoot zichtbaar van begin tot eind!