Buitengewoon

Bedrijfsuitje

Je wilt het harde werk van jouw team natuurlijk vieren op een leuke en onvergetelijke manier. Wat ons betreft horen lekker eten, drinken en plezier maken daar zeker bij. Wij denken graag na over de perfecte dag! Dus neem vooral contact op om jouw wensen te bespreken!

 • Groene locatie aan het water

 • Culinair genieten

 • Feest op maat

Sfeerimpressie van mogelijkheden

  Plezier, Heerlijk eten en onvergetelijke ervaringen.

  Bij Marenland draait het om plezier, heerlijk eten en leuke activiteiten. Ter inspiratie, een paar recente voorbeelden van een personeelsuitje bij ons:

  Lekker actief – 11:00 verzamelen bij de eerste activiteit zoals boogschieten. Na deze buitenactiviteit hebben jullie trek en schuiven jullie aan voor een lekkere lunch. Daarna de ‘’highland’’ games en aansluitend een bbq met grote stukken vlees op de smoker of de ofyr. Heerlijk intensief bezig geweest en de dag geëindigd met lekker eten en drinken met elkaar.

  Doen, denken en genieten – Begin de dag met koffie en gebak, daarna door een kanovaren door het mooie Winsum met geheel verzorgde lunchpakketjes mee. Lekker buiten in beweging zijn en plezier maken met elkaar. Zodra jullie terugkomen gaan jullie aan de borrel met wat hapjes en drankjes. Daarna krijgen jullie een workshop outdoor cooking,  op open vuur en onder begeleiding van een kok maken jullie zelf een heerlijke maaltijd met elkaar. Deze dag vergeet je nooit meer en slapen doe je zeker na deze dag!

  Precisie, puzzelen en lekker eten – Jullie beginnen om 10:00 met koffie en gebak en krijgen ondertussen instructies voor  Disc Golf. Samen onderweg naar de disc golf course praten jullie lekker bij. Wie heeft er de beste worp? Zodra jullie terugzijn staat er een heerlijk lunchbuffet voor jullie klaar. In de middag is er de keuze tussen het doen van een Escapebox of Boogschieten. Jullie sluiten de dag af met een verzorgde barbecue aan het water en praten lekker na over de dag.

  Ervaringen van anderen

  • 9

   Personeelsfeest

   Compleet ontzorgd en heerlijk genoten

   Na één telefoontje konden we de regie van ons ideale personeelsfeest volledig uit handen geven. Iedereen genoot zichtbaar van begin tot eind!

  • 9

   Mooi als teambuilding

   Bedrijf

   We zochten iets dat ons als team weer dichter bij elkaar bracht, zonder dat we zelf een heel programma hoefden te verzinnen. Marenland dacht gelijk met ons mee en kwam met de Highland Games

   De Highland games zorgden er gelijk voor dat iedereen uit de dagelijkse sleur kwam. Naderhand hebben we genoten van de compleet verzorgde barbecue, puur genieten.

  • 9

   Tiptop in orde!

   Rick van der Heide

   Winsum is een prachtige omgeving om via het water te verkennen. Marenland biedt hele leuke routes en onze boot was tiptop in orde. We gaan snel weer!

   Bespreek jullie perfecte bedrijfsuitje

   Het zit in ons bloed om na te denken over de perfecte dag! Dus neem vooral contact op om jouw wensen te bespreken!