Lunch, diner, borrel of barbecue!

Eten met groepen

Lekker eten of genieten van een goede borrelplank, de mogelijkheden zijn eindeloos voor groepen vanaf 12 personen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon voor de gezelligheid, wij bieden een breed scala aan opties.

Van speciale menu’s in ons restaurant, barbecues, volledig verzorgde catering op onze feestlocaties tot een lunch, high tea of borrel. Als je wilt kun je dit lekkers combineren met één van de vele activiteiten die we aanbieden bij Marenland.

 • Culinair genieten

 • Feest op maat

 • Slapen, eten en plezier op één plek

Restaurant ‘de Jongens uit de Buurt’

Voor een onvergetelijke diner kunt u met uw groep terecht in ons sfeervolle restaurant. Wij bieden speciale menu’s aan die zijn samengesteld met de beste lokale ingrediënten. Van een uitgebreide lunch tot een voortreffelijk diner, onze koks zorgen ervoor dat uw smaakpapillen worden verwend.

Neem plaats op het terras aan het water of binnen in ons gezellige restaurant en geniet samen van een heerlijke maaltijd.

Barbecueën aan het water

Een barbecue is altijd een hit bij groepen, en bij Marenland hebben we de perfecte setting voor een gezellige barbecue-ervaring. U kunt kiezen voor een barbecue op het terras van ons restaurant, waar wij alles voor u regelen, of zelf achter de gril gaat staan.

Wij bieden een breed assortiment aan vlees, vis en vegetarische opties, en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij nemen alle voorbereiding en afwas voor onze rekening.

Borrel of High Tea

Voor een ontspannen en gezellige middag kunt u kiezen voor een borrel of high tea bij ons restaurant. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hapjes, sandwiches en zoetigheden die perfect zijn voor een informele samenkomst met vrienden, familie of collega’s.

Voor gezelschappen vanaf 6 personen kun je bij ons genieten van een heerlijke High Tea met zoete en hartige hapjes, vergezeld van koffie of thee. Voor kleinere gezelschappen hebben we een ‘kleintje high tea’.

Reserveren en Contact

Reserveringen kunt u gemakkelijk op onze website maken via onderstaande knop. Voor reserveringen met meer dan 6 personen of voor een reservering op de dag zelf, bel ons gerust op 0595-202040. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Faciliteiten

 • Ruim terras aan het water
 • Lunch, diner en borrel
 • Ruim aanbod voor groepen
 • Aanbod voor speciale gelegenheden
 • Gelegen aan het Pieterpad
 • Fiets- en wandelroutes nabij
 • Gelegen aan het water
 • High tea met prachtig uitzicht
 • Gratis wifi

Duurzaam en milieubewust ondernemen

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door energie te besparen en duurzaam op te wekken, afval te verminderen en waar mogelijk te recyclen. Daarnaast gebruiken we duurzame producten en materialen en investeren we in groene energie.

Het Green Key keurmerk dat we hebben behaald, bevestigt onze toewijding aan een duurzame bedrijfsvoering.

  Iets te vieren?

  Wil je een feestje geven bij ons? We beschikken over een royale ruimte met bar en terras die geschikt is voor diverse gelegenheden. Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken en de ruimte te bekijken.