Highland games

Bij Marenland kun je ook Highland games doen! Deze groepsactiviteit is gebaseerd op de traditionele Schotse games van vroeger en daar hoort natuurlijk ook een traditionele kilt bij. Ideaal om in deze outfit de strijd aan te gaan met je tegenstanders. Vanaf 12 personen is dit een ontzettend leuke activiteit, je kan elkaar fysiek lekker uitdagen en je hebt een prachtige middag.

Deze uitdagende activiteit met veel sport en spel kun je zo uitdagend maken als je zelf wil, speel je het met een gezin maken we het wat makkelijker en is het met bijvoorbeeld een groep getrainde mannen of vrouwen iets moeilijker!

Ook heel leuk om te combineren met bijvoorbeeld een barbecue!

De leukste activiteit bij Marenland in Winsum!

Highland Games: team up voor de eeuwenoude Schotse Spelen!

Wist je dat ze vroeger een portie rauwe schapenmaag naar binnen werkten als voorbereiding voor een ouderwets potje Highland Games? Wat wel echt werkt is een woeste baard laten staan en een kilt aan doen! Er zijn ook spelers die zweren bij een fles whisky!

Maar stiekem komt alles aan op samenwerking, samen ga je een aantal zware maar leuke oefeningen doen! Gehuld in een geruite rok mag er geschreeuwd worden, brute kracht kan handig zijn maar logisch nadenken werkt ook zeer goed!  Welk team gaat er winnen?

 

Wil je meer informatie? Bel gerust naar 0595-442750 of mail naar info@marenland.nl