Pijl en boogschieten

Pijl en boogschieten: spanning en strijd om de meeste punten!
Bij het boogschieten ontstaan de beste indianenverhalen… Gespleten pijlen, want natuurlijk schoten jullie alles in de roos.
Moeilijk? Pff! Tss! Welnee! Appeltje-eitje – die topscore halen is een formaliteit. Hij hoeft alleen nog maar even opgeschreven te worden! Toch?

Zelf hebben wij bij Marenland tijdens een personeelsfeestje het een keer gedaan, iedereen werd maar fanatieker en fanatieker, het spel element is ontzettend zichtbaar en het is leuk te combineren met een hapje en een drankje.

 

 

 

Vanaf april is het weer mogelijk om op zaterdag en zondag pijl en boog te schieten op de schietbaan! Met wie durf jij het aan?

Vanaf 4 personen kun je een uur schieten! Eerst even oefenen met de instructeur en vervolgens ga je zelf los! Wie haalt de hoogste score?

 

Reserveer hier uw tijdslot op de boogschietbaan!

Pijl en boogschieten

Bij Marenland Recreatie bent u op het juiste adres voor allerlei activiteiten, wat een ontzettend leuke activiteit is is pijl en boogschieten. In films ziet het er zo makkelijk uit, maar in het echt schiet helaas niet iedereen zo makkelijk als Robin Hood of Legolas.

Het is al mogelijk met een groep vanaf 10 personen, Na een korte uitleg  ga je aan de slag en zul je proberen de hoogste score van de groep neer te zetten. Je komt er dan toch wel achter dat het lastiger is dan het lijkt. Vele pijlen zullen het doel missen maar als je hem dan raakt is er natuurlijk de enorme blijdschap.

Natuurlijk ontzettend leuk om te combineren met natuurlijk watersport of nog lekkerder een hapje en een drankje!

Toch iets uitgebreider eten? Neem er bijvoorbeeld een barbecue arrangement bij! Dan kun je heerlijk barbecueën en genieten.

 

Boogschieten kan al vanaf 12,50 euro

Wil je meer informatie? Bel gerust naar 0595-442750 of mail naar info@marenland.nl