Scheur en speur

Sta je dit seizoen op camping Marenland of eet je binnenkort een hapje bij de Jongens uit de buurt? Dan mag een automysterie van Scheur en speur niet ontbreken! Marenland Recreatie is namelijk hét vertrekpunt van een wel héél bijzondere autoroute.

Sightseeing was nog nooit zo spannend!

Met familie of vrienden scheur je, lekker in je eigen auto, door de provincie Groningen. Nouja scheuren, gewoon rijden bedoelen we. Naast dat jullie de omgeving ontdekken, beleven jullie ook een spannend mysterie die jullie samen moeten oplossen. Dat is een leuke combinatie!

Betaalbare liefde (aanbevolen voor gezinnen met kinderen)

Help de mooie Hertogin Alyze bevrijden uit de gevangenis! Tijdens dit mysterie gaan jullie bewijsstukken verzamelen om de politie te overtuigen dat Alyze onschuldig vast zit!

Dilemma’s (11+)

Je wordt gebeld door een onbekende die je een specifieke opdracht geeft. Neem je de opdracht aan of niet? Waarschijnlijk niet, maar hoeveel keus heb je eigenlijk om de opdracht te weigeren? Slik… jullie kunnen niet meer terug

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.scheurenspeur.nl

Scheur en Speur auto route

Met familie of vrienden scheur je, lekker in je eigen auto, door de provincie Groningen. Nouja scheuren, gewoon rijden bedoelen we. Naast dat jullie de omgeving ontdekken, beleven jullie ook een spannend mysterie die jullie samen moeten oplossen. Dat is een leuke combinatie! Je kunt starten vanaf de camping!