Suppen op het winsumerdiep

Je ziet ze steeds vaker, de Sups, heerlijk peddelen over het water en één zijn met de natuur, ontzettend leuk om te doen en een activiteit die je al snel onder de knie hebt. Deze sportieve activiteit is ook ontzettend leuk voor kinderen, ze kunnen ondertussen zwemmen en klimmen zo het bord weer op, als volwassene is zoiets op een één of andere manier toch lastiger.

Je krijgt eerst een korte instructie en dan krijg je je board mee voor een rondje Winsum, kun je het al een beetje? Ga dan eens naar de Enne Jans Heerd vlak buiten Winsum, dat is een prachtig tochtje om te doen van ongeveer 4km heen en 4km terug.

Mocht je het heel leuk vinden en zou je je er meer in willen verdiepen? Probeer eens onze Supclinic of ga eens kijken bij de Supclub in Winsum! Deze groep enthousiastelingen staan ook vaak op een supboard.

 

SUPPEN

Stand Up Paddling

Gezellig met vrienden of familie iets sportiefs en ontspannend doen?

Het komt oorspronkelijk uit Hawaï maar tegenwoordig kan het overal ter wereld dus natuurlijk ook in Winsum.

Probeer iets nieuws en ga eens suppen op het water, op een paddle board een route volgend door het prachtige centrum van Winsum. Geweldig om te doen op een mooie zomerdag!

Na het suppen is het een grote aanrader om even een hapje en een drankje te doen bij ons restaurant de jongens uit de buurt.

 

Suppen is mogelijk per uur of dagdeel.

Prijzen per persoon voor 1 sup
1 uur € 9,95
Ochtenddeel van 10.15 tot 14.15 € 12,50
Middagdeel van 14.15 tot 18.15 € 15,00
Meer informatie om te leren suppen