Groepen

Voor groepen hebben we veel verschillende activiteiten. Groepen kunnen bij ons terecht bij ons op verschillende locaties, bijvoorbeeld in ‘de Oude Kanoschuur’; een prachtige locatie met daarbij een groot terras aan het water, zeer geschikt voor groepen tussen de 25 en 100 personen. 

We hebben ook onze grote stretchtent, met prachtig uitzicht over de landerijen. Deze ruimte kan al gebruikt worden vanaf 40 personen! We hebben hier bijvoorbeeld vaak grote familiedagen, trouwerijen of bijzondere jubilea.

Ook hebben we onze barcontainer, daar kunt u met de wat kleinere groepen terecht. Vanaf 12 personen is deze locatie zeer geschikt, leuk voor een vrijgezellenfeest of de kleinere familiedagen!

 

 

Familiedag

Weer eens zin om met de hele familie af te spreken ?

Bij Marenland kunnen we complete familiedagen organiseren. Ontzettend leuk om te combineren met bijvoorbeeld een leuke activiteit, zoals kanovaren of pijl en boogschieten. Sluit dit af met een uitgebreid buffet of een barbecue en je hebt een prachtige familiedag!

Lees verder

Bedrijfsuitje

Gezellig een bedrijfsuitje organiseren?

Dat kan ook bij Marenland. Wat bijvoorbeeld populair is zijn de highland games! Eens even kijken of de grote praatjesmaker ook echt zo sterk is, of je toch meer hebt aan de collega die er op een verstandige manier naar kijkt.

Daarna met zijn allen een leuke kookworkshop doen en het is een personeelsuitje om niet te vergeten!

Personeelsfeest

Vergaderen

Vergaderen?

Informeer naar onze vergadermogelijkheden. Overdag bijvoorbeeld vergaderen, met een lunch of diner erbij?

 

Meer informatie

Familieweekend

Familieweekenden doen we ook veel bij Marenland. Dit is natuurlijk ideaal, want diegenen die met een caravan of tent willen komen, komen daarmee. Toch liever een huisje of hotelkamer? Dat kan ook! We hebben een speciaal veld die geschikt is voor groepen. Daar kunt u eventueel ook onze ‘barcontainer’ bij huren. Dan heeft u gelijk een ontmoetingspunt voor het hele weekend! Combineer dat nog met een leuke activiteit en het wordt fantastisch!