Slapen

Even er tussenuit? Marenland biedt verschillende accommodaties om te overnachten. Zo kun je slapen in een ouderwetse bedstede, maar ook volledig in de natuur op de camping of toch liever een comfortabel huisje? Wat jij maar wilt.

BEDSTEE HOTEL

Marenland biedt een sfeervol logement met ouderwetse bedsteden. Het kleinschalige 3 sterren logement heeft meerdere kamers variërend van 1 tot 4 personen. Ontbijt kunt u er bij boeken en als het restaurant geopend is, kunt u daar eventueel ook dineren. Wel is het handig om van tevoren een tafeltje te reserveren

meer informatie

Omgeving

Marenland ligt aan het Winsumerdiep, dus heerlijk aan het water, veel groen, mooie grote plekken en van alles te doen! Marenland Camping is een beschutte camping met goede sanitaire voorzieningen en veel recreatiemogelijkheden.

U kunt in de omgeving goed wandelen en fietsen en er is ontzettend veel te beleven en te zien in Groningen!

Camping

Mocht u met de caravan of camper komen hebben we voldoende plekken voor u. Kiest u voor een plekje in de zon of in de schaduw? Wij hebben voldoende ruimte op de camping! Onze plekken zijn ongeveer 80 a 100 m2 en zijn allemaal voorzien van minimaal 10 ampère stroom. Daarnaast zijn de toiletgebouwen op loopafstand van de plekken.

Reserveer alvast een plekje op de camping

onze huisjes

Wat we je nog willen vertellen

Faciliteiten

•  eigen douche en toilet
•  televisie & wifi
•  recreatieveld
•  verhuur van fietsen, kano’s & boten
•  winkels op loopafstand
•  toegang tot naastgelegen openbaar  zwembad

Ontbijt

Wij laten je graag kiezen hoe je het liefste wilt verblijven. Je kunt jouw ontbijt daarom los bijboeken voor €16,50 p.p. Een lunchpakketje voor onderweg is natuurlijk ook mogelijk voor € 9,50 p.p.

In- en uitchecken

Bij ons kun je inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken tussen 08.00 en 11.00 uur. Vanwege het schoonmaken van de accommodaties is eerder inchecken lastig. Wel kunnen we alvast de koffers in ontvangst nemen.