Bedstee Hotel

Marenland biedt een sfeervolle overnachting in een echte bedstede, alleen dan een stukje moderner. Het hotel heeft meerdere kamers variërend van 1 tot 4 personen. Het is een ideale uitvalbasis voor het Pieterpad. De kamers zijn van een comfortabele regendouche voorzien en zit vlak naast ons restaurant de jongens uit de buurt. ‘s Ochtends wordt ook het ontbijt geserveerd in het restaurant van ‘De Jongens’.

De tip voor een eventuele Pieterpad loper is een lunchpakketje een aanrader, na 5 km komt u in Garnwerd nog horeca tegen, maar vervolgens tot aan Groningen niks meer.

ÉÉN PERSOONS BEDSTEDE

De éénpersoons kamer met bedstede op de begane grond heeft praktisch werkhoekje, ook is er natuurlijk een televisie aanwezig. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet.

Vanaf € 95,- per nacht voor één persoon
Reserveer uw kamer direct

TWÉÉ PERSOONS BEDSTEDE

Moderne kamer met bedstede op de begane grond, met knusse eethoek. Ook is er natuurlijk een televisie aanwezig. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet, is voorzien van een keukentje en heeft een eigen terrasje.

Vanaf € 105,- per nacht voor twee personen
Reserveer uw kamer direct

VIER PERSOONS BEDSTEDE

Grote moderne kamer met twee bedstedes, met sfeervolle eet- en zithoek. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Ook is er een televisie aanwezig. De slaapbank kan gebruikt worden voor een extra gast. 

€ 125,- per nacht voor drie personen
€ 135,- per nacht voor vier personen
€ 145,- per nacht voor vijf personen
Reserveer uw kamer direct

Restaurant de Jongens uit de buurt

Onderdeel van Marenland is ook restaurant ‘De Jongens uit de Buurt’. Als hotelgast kunt u hier uitgebreid dineren, wel is het handig om met slecht weer een tafel te reserveren omdat we binnen wat minder ruimte hebben dan buiten. Een tafeltje kunt u makkelijk bij het inchecken van de kamer reserveren of via www.dejongensuitdebuurt.nl.

Ontbijten

Boek ook gerust er een ontbijt bij, dat is al mogelijk vanaf 8.00 en u ontbijt in ons restaurant de jongens uit de buurt.

Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes, beleg, ei, yoghurt, jus d’orange en natuurlijk een kopje koffie/cappuccino of thee om de dag mee te beginnen! Heeft u allergenen? Laat het ons weten dan passen we het graag voor u aan!

 

Pieterpad? Boek dan ook een lunchpakketje erbij, ideaal voor de etappe van Winsum naar Groningen want er zit weinig horeca op die etappe.