Bedstee Hotel

Marenland biedt een sfeervolle overnachting in een echte bedstede, alleen dan een stukje moderner. Het hotel heeft meerdere kamers variërend van 1 tot 4 personen. Het is een ideale uitvalbasis voor het Pieterpad. De kamers zijn van een comfortabele regendouche voorzien en zit vlak naast het restaurant de jongens uit de buurt. Waar u kunt eten en drinken.

In de ochtend wordt ook het ontbijt geserveerd in het restaurant van de jongens. Dit uitgebreide ontbijt kunt u de dag van aankomst eventueel reserveren en hoeft nog niet direct.

De tip voor een eventuele pieterpad loper is een lunchpakketje een aanrader, na 5 km komt u in Garnwerd eventueel nog horeca tegen maar vervolgens van Garnwerd naar Groningen komt u niks meer tegen aan horeca.

ÉÉN PERSOONS BEDSTEDE

De éénpersoons kamer met bedstede op de begane grond heeft praktisch werkhoekje, ook is er natuurlijk een televisie aanwezig. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet.

Vanaf € 79,- per nacht voor één persoon
Een persoons kamer bekijken

TWÉÉ PERSOONS BEDSTEDE

Moderne kamer met bedstede op de begane grond, met knusse eethoek. Ook is er natuurlijk een televisie aanwezig. De kamer beschikt ook over een eigen douche en toilet en is voorzien van een keukentje en heeft een eigen terrasje.

Vanaf € 89,- per nacht voor twee personen
Twee persoons kamer bekijken

VIER PERSOONS BEDSTEDE

Grote moderne kamer met twee bedstedes, met sfeervolle eet- en zithoek. Ook is er een televisie aanwezig. De slaapbank kan gebruikt worden voor een extra gast.

€ 109,- per nacht voor drie personen
€ 129,- per nacht voor vier personen
€ 139,- per nacht voor vijf personen
Vier persoons kamer bekijken

Onze Huisjes

Restaurant de Jongens uit de buurt

Onderdeel van Marenland is ook restaurant de jongens uit de buurt, als hotelgast kunt u hier uitgebreid dineren, wel is het handig om met slecht weer een tafel te reserveren omdat we binnen wat minder ruimte hebben dan buiten. Een tafeltje kunt u makkelijk bij het inchecken van de kamer reserveren of via www.dejongensuitdebuurt.nl.