VANAF 31 MAART WEER GEOPEND!

De camping is momenteel in winterstand, we zijn alles aan het opruimen en opknappen zodat we u vanaf 31 maart 2023 weer welkom kunnen heten!

 

Het nieuwe gedeelte van de camping is open! We hebben een prachtig nieuw veld met nieuwe plekken voor campers, caravans en tenten! De veldjes zijn Maarvliet, Geweide, Delthe en het oude diepje, deze velden zijn nog niet zo groen en begroeid als de andere plekken op het ”oudere” gedeelte. Mocht u eventueel vragen hebben over welke plek veel zon heeft of juist wat meer schaduw, bel gerust even naar 0595-442750 of mail naar info@marenland.nl

RUST & RUIMTE BIJ CAMPING MARENLAND

Wij hebben mooie ruime plekken van ongeveer 80 a 100 m2 op onze aan het water gelegen en beschutte camping. Uiteraard beschikken we over goede sanitaire voorzieningen en doormiddel van warmtepompen is het toiletgebouw volledig energieneutraal en daar zijn we trots op in Groningen.

We hebben veel beschutte plekken maar zeker ook zonnige plekken, reserveer vooraf en informeer naar een fijne plek.

Tarieven camping 2023

VOORZIENINGEN BIJ CAMPING MARENLAND

Een groene camping

Jachthaven

Prachtig gelegen aan het water

Ruime plaatsen van 80m2-100m2

Plaatsen met elektra (10amp)

Gasloos sanitaire voorzieningen

Speeltuin voor kinderen

Gratis warme douches

Wasmachine en droger

Visplaats

Honden zijn welkom

Restaurant bij de camping

Boot en kanoverhuur bij de camping

Uitbreiding camping Marenland

In 2022 zijn we druk bezig geweest met de uitbreiding van Marenland.
We hebben er een groot stuk grond bij, met daarop nieuwe kampeer- en camperplaatsen en een nieuw sanitair gebouw. De ingang in verplaatst en daarmee staat nu ook de receptie op dit nieuwe deel van de camping.

Benieuwd naar de uitbreiding en onze nieuwe kampeerplaatsen?

Klik hier voor onze nieuwe plattegrond

Wij hebben prachtige camperplaatsen aan het water maar ook camperplaatsen met uitzicht over het uitgestrekte Groninger landschap.

Onze camperplaatsen zijn allemaal verhard en voorzien van een eigenstroom punt met 10 amp. Onze nieuwe plattegrond staat nu online, waarmee je zelf jouw favoriete camperplaats kunt kiezen. Campers en camperbusjes kunnen alleen op een verharde plaats te staan, dit vanwege onze klei ondergrond en om wegzakken te voorkomen.