Scandinavisch huisje

Een prachtig huisje bij Marenland Recreatie, waarvandaan je kunt genieten van al het moois dat Winsum en omstreken te bieden heeft. Het huisje is van alle gemakken voorzien en is comfortabel ingericht. 

Het huisje heeft twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en de andere kamer een stapelbed. Daarnaast beschikt het huisje over een knusse douche. Het dorp Winsum is op loopafstand; vanaf het huisje is het centrum ongeveer 500 meter lopen.

Bij Marenland kunt u ook terecht voor boot en kanoverhuur. Tevens hebben we ons uitgebreide terras aan het water, waar u in de zomer maanden heerlijk kunt eten en drinken.

Ons restaurant De Jongens uit de Buurt bevindt zich op hetzelfde terrein. U kunt elke ochtend verse broodjes bij ze bestellen en zo lekker de dag beginnen.

Wilt u meer informatie? Bel of mail gerust naar 0595-442750 of info@marenland.nl.

Een warm en luxe huisje dat zo in Zweden had kunnen staan.

Een smaakvol ingericht huisje voor vier personen, met vier slaapplaatsen, verdeeld over twee slaapkamers. Met een keuken, badkamer en woonkamer met televisie is het hier in de zomer en ook in de winter goed vertoeven.

Het terras heeft een leuke tuinset en een comfortabele loungebank, zodat u in de zomermaanden ook heerlijk buiten kunt zitten. Dat is tijdens uw vakantie natuurlijk extra genieten.

Reserveer een Scandinavisch huisje

Onze Huisjes

Leuk om bijvoorbeeld om ook te combineren met een leuke activiteit bij Marenland.

Marenland Recreatie

Uw huisje bevindt zich op camping Marenland; een veelzijdige camping waar het overdag bruist. In de loop van de avond wordt het rustig en ’s nachts is het heerlijk rustig en kunt u genieten van de rijke sterrenhemel. Wist u dat: we vlakbij dark sky park lauwersmeer zitten? Het is dus een kleine aanrader om ook eens ’s nachts naar de hemel te kijken!

Ook zit ons restaurant De Jongens uit de Buurt vlakbij. U kunt na het diner dus rustig terug lopen en nog even een borreltje doen bij uw huisje op uw privéterras.