Scandinavisch huisje

Een prachtig huisje bij Marenland Recreatie waarvandaan je kunt genieten van al het moois dat Winsum en omstreken te bieden heeft. Het huisje is van alle gemakken voorzien en is comfortabel ingericht. 

Het huisje heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2persoonsbed en de andere kamer een stapelbed. Ook beschikt het huisje van een knusse douche en zit het op loop afstand van het dorp Winsum, vanaf het huisje is dat ongeveer 500 meter lopen.

Bij Marenland kunt u ook terecht voor boot en kanoverhuur, ook hebben we ons uitgebreide terras aan het water waar u in de zomer maanden heerlijk kunt eten en drinken.

Ook kunt u elke ochtend verse broodjes bestellen en zo lekker de dag beginnen, wilt u meer informatie ? Bel of mail gerust naar 0595-442750 of info@marenland.nl.

Een warm en luxe huisje wat zo in Zweden had kunnen staan.

Een smaakvol ingericht huisje voor vier personen. Met 4 slaapplaatsen, verdeeld over 2 slaapkamers  met een keuken, badkamer en woonkamer met televisie is het hier in de zomer en ook in de winter goed vertoeven.

Het terras heeft een leuke tuinset en een comfortabele loungebank. Zodat u in de zomermaanden ook heerlijk buiten kunt genieten. Dat is tijdens uw vakantie natuurlijk wel zo leuk.

Reserveer een Scandinavisch huisje

Onze Huisjes


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/marenland/domains/marenland.nl/public_html/wp-content/uploads/cache/185077b700de1e40b20dcc852d652c8fc3391541.php on line 8

Leuk om bijvoorbeeld om ook te combineren met een leuke activiteit bij Marenland.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/marenland/domains/marenland.nl/public_html/wp-content/uploads/cache/5770f77d525aae066f4db05b9e2264df400d9c75.php on line 10

Marenland Recreatie

Uw huisje zit op camping Marenland een veelzijdige camping waar het overdag bruist. In de loop van de avond wordt het rustig en ’s nachts is het heerlijk rustig en kunt u genieten van de rijke sterrenhemel, we zitten vlak bij dark sky park lauwersmeer. Dus een kleine aanrader is om ook eens ’s nachts naar de hemel te kijken.

Ook zit ons restaurant de jongens uit de buurt vlak bij, u kunt dus na het diner rustig terug lopen en nog even een borreltje doen bij uw huisje op uw privé terras.