Trekkershutten

Na een dag wandelen of fietsen is het comfortabel overnachten in onze trekkershutten. Een knusse eenvoudige hut met twee stapelbedden, op een mooi plekje op onze groene camping.

Voor het Pieterpad zijn ze al helemaal ideaal, kom na een wandeling inchecken, loop naar het huisje, zet je spullen binnen en loop door naar het terras voor een welverdiend hapje en drankje.

De volgende ochtend rustig ontbijten in het restaurant en een lunchpakketje meenemen en u bent helemaal klaar voor de volgende etappe!

Trekkershutten

Onze trekkershutten bieden plaats aan maximaal 4 personen. De blokhutten zijn ingericht met een klein koelkastje, kookgerei en serviesgoed voor 4 personen. Een lakenpakket is optioneel bij te boeken.

Ook met vier personen is het goed te doen, de bedden zijn comfortabel en u slaapt goed, het blijft natuurlijk een trekkershutje maar u komt helemaal tot rust! Je pakt overdag de gezelligheid van de camping mee en in de avond wordt het lekker rustig en stil zodat u goed kunt slapen.

Onze tip is om het te combineren met een lekker hapje en drankje in ons restaurant de Jongens uit de Buurt 

Ook is het leuk om een weekendje te komen en dan bijvoorbeeld een boot tocht of kanotocht te maken door de omgeving! Zeker leuk om te doen met kinderen, die vermaken zich zeker weten op het water!

 

Trekkershut reserveren

Trekkershut met kanovaren

De combinatie van een trekkershut en kanotocht is zeker een aanrader, huur er een kano of kayak bij en ga een aantal dagen het water op.

Een sportief en uitdagend weekend waar je gelijk tot rust komt en geniet van de rust en ruimte die Groningen te bieden heeft. Meer aan bij leuke restaurantjes om te lunchen of te borrelen en ontdek noord Groningen vanaf het water. Ook leuk om bijvoorbeeld een tocht van camping tot camping te maken!