TENTHUISJE

Het is echt fantastisch, ons tenthuisje!

Je hebt het heelijke camping gevoel van Marenland maar toch met een klein beetje meer comfort dan een normaal tentje. Dat komt natuurlijk doordat je een vaste vloer hebt, meubels en een bed! Het tenthuisje is ingericht met kookgerei, bestek en borden etc. en je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen.

Vooral lekker als je er een lakenpakket bij huurt, dan is je koffer ook nog minder zwaar ook!

TENTHUISJE OM VERLIEFD OP TE WORDEN

Het tenthuisje beschikt over 2 slaapruimtes (2 en 3 persoons) in het leefgedeelte bevindt zich een zithoek, grote eettafel en een kookstelletje. Het tenthuisje beschikt over stroom.

Het is mogelijk om te reserveren voor een weekend, midweek of week.

Het tenthuisje is ontzettend geschikt voor het hele gezin. Lekker comfort van de vaste vloer en de ruimte in het tenthuisje, maar toch direct het ultieme vakantie gevoel.

Het grote vlonder terras aan de voorkant heeft een comfortabel zitje en u kunt heerlijk op vakantie in Winsum. De fietsen passen er gemakkelijk naast en de parkeerplaats voor de auto zit op steenworp afstand van het tenthuisje.

 

Reserveer het tenthuisje

Slapen en eten

Als je in het tenthuisje slaapt kun je natuurlijk gemakkelijk genieten van ons restaurant de Jongens uit de buurt, je wandelt zo naar het terras toe en kunt daar ontbijten, lunchen en dineren.

Ook kun je er eventueel in de ochtend verse broodjes bestellen en ophalen, wel zo lekker om met het opgaande zonnetje een croissantje te eten bij jouw accommodatie

Maar ook lekker is om bijvoorbeeld aan het einde van de avond even heen te lopen en nog te genieten van een glaasje wijn en een kaasplankje, of toch stiekem nog even genieten van een sorbet.

 

 

Het tenthuisje niet helemaal uw keuze? Probeer eventueel een andere accommodatie?!