barbecueën

Een barbecue blijft altijd gezellig, leuk om te doen met vrienden of familie! Bij Marenland hebben we veel ervaring in barbecueën en we helpen u er graag bij.

Geen zin in alles klaar zetten en voorbereiden, en een grote afwas die na de gezellige barbecue op je staat te wachten, het kan ook anders, kom naar ons toe waar wij voor u een compleet georganiseerde barbecue regelen. Waarbij u ook nog kan kiezen of u zelf achter de grill wil staan of wij gaan voor u grillen.

We hebben verschillende soorten vlees en salades, ook voor de vegetariër hebben we leuke alternatieven op de barbecue! Wilt u wellicht wat minder vlees? Informeer ook eens naar onze buffetten ?

De barbecue is mogelijk vanaf 12 personen.

Barbecue arrangementen

de Luxe Barbecue vlees en vis

Ben jij ook gek op vis dan raden we deze barbecue aan, waar je naast het vlees er ook heerlijke stukjes vis bij krijgt. Denk hierbij aan zalmfilet, gekruide witvis en gamba’s op spiesjes. We zullen zeker de vegetariër ook niet vergeten! Met verse groenten en vleesvervangers die apart worden bereid.

 

Outdoor cooking

Wil je echt iets unieks mee maken? Informeer dan naar onze outdoorcooking specialiteiten! We maken dan de meest bijzondere stukken vlees voor je klaar. Neem als voorbeeld een heerlijke tomahawkstake, of heerlijke pulled pork die de hele dag al in de smoker ligt. Of een heerlijk dessert vanaf de barbecue, het kan allemaal!

Ben je geïnteresseerd of heb je verdere vragen neem gerust contact met ons op!