Kanovaren over de maren

Kano varen is een heerlijk ontspannende sport, heerlijk tot rust komen op het water, genieten van de natuur en natuurlijk ontzettend veel lachen! Een leuke activiteit om te doen met jong en oud. Sommigen gaan wat sneller en sommigen wat langzamer maar er zit niet veel verschil in. En met de canadese kano heb je elkaar zeker nodig om vooruit te komen.

Na een korte instructie kun je zelf al een ronde doen! Houdt er wel rekening mee dat het echt een sport is en trek dus wat sportieve kleding aan!

Kanovaren

Het is altijd leuk en gezellig om het water op te gaan, we hebben voor iedereen geschikte kano’s en kayaks! Kies je liever voor de kayak waar je alleen in zit of toch liever gezellig een grote picknickmand mee en met vier personen in een canadese kano.

Met onze ruime kanovloot is er voor iedereen een keus, wil je meer informatie? Bel gerust naar 0595-442750 of mail naar info@marenland.nl

 

Verschil tussen een kano en kayak?

De canadese kano is een open kano waar je met meerdere personen in kan, hier kan ook gemakkelijk een koelbox of een tas mee, wel is het handig om die even in een waterdichte ton te doen zodat mocht je toch omvallen het nog droog is.

De peddel hiervan heeft 1 blad en aan de andere zijde een knop.

De kayak is een dichte kayak en zit je vlak op het water in een kuipje, hier kun je ook bagage meenemen maar dat moet je in kleinere tasjes doen en druk je tussen je benen.

De peddel bestaat uit 2 bladen en we hebben ze voor 1 of 2 personen.