Vergaderen en vieren

De Kanoschuur

De perfecte groepslocatie in het pittoreske Winsum voor al uw bijzondere gelegenheden. Of het nu gaat om reamdag, een verjaardagsfeest, een 50-jarig jubileum of een andere bijeenkomst, de Kanoschuur biedt een unieke setting die uw evenement onvergetelijk maakt. Met een capaciteit van 20 tot 120 personen en een prachtig terras met glazen overkapping, is de Kanoschuur de ideale plek om samen te komen en te genieten.

De Kanoschuur

De Kanoschuur in Winsum is meer dan zomaar een feestlocatie. Met haar ruime opzet en sfeervolle inrichting biedt de Kanoschuur een veelzijdige ruimte die geschikt is voor allerlei soorten evenementen. De grote glazen overkapping zorgt voor een prachtige lichtinval en een open, luchtige sfeer, waardoor uw gasten zich direct thuis zullen voelen.

Of u nu een intiem familiediner organiseert of een grootschalig feest viert, de Kanoschuur biedt alle faciliteiten om van uw evenement een groot succes te maken. De locatie is perfect uitgerust voor groepen van 20 tot 120 personen, met voldoende ruimte voor zowel zit- als staande recepties. Onze ervaren team staat klaar om u te helpen bij de planning en uitvoering van uw speciale gelegenheid, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het moment.

  Kosten en mogelijkheden

  Voor een dagdeel (circa 4 uur) vergaderen, vragen wij €18,50 per persoon. Een hele dag vergaderen kan voor €28,50 per persoon. Bij minder dan 12 deelnemers rekenen wij een zaalhuur van €70,- per dagdeel. Voor andere evenementen in de Kanoschuur maken wij graag een aanbod op maat, neem contact op voor de mogelijkheden.

  Ervaringen van anderen

  • 9

   Mooi als teambuilding

   Bedrijf

   We zochten iets dat ons als team weer dichter bij elkaar bracht, zonder dat we zelf een heel programma hoefden te verzinnen. Marenland dacht gelijk met ons mee en kwam met de Highland Games

   De Highland games zorgden er gelijk voor dat iedereen uit de dagelijkse sleur kwam. Naderhand hebben we genoten van de compleet verzorgde barbecue, puur genieten.

  • 10

   Vrijgezellenfeest voor Julian

   Geregeld door Erik en co

   We wilden natuurlijk dat het een onvergetelijk feestje zou worden. Een leuke ervaring met vooral veel goed eten en genoeg te drinken.

   Robbert dacht helemaal mee en kwam met een heel leuk programma waar onze eigen dingen ook goed inpasten. Echt een aanrader als je een leuk en onbezorgd feestje wilt organiseren op een mooie plek.

  • 9

   Personeelsfeest

   Compleet ontzorgd en heerlijk genoten

   Na één telefoontje konden we de regie van ons ideale personeelsfeest volledig uit handen geven. Iedereen genoot zichtbaar van begin tot eind!

  • 9

   Tiptop in orde!

   Rick van der Heide

   Winsum is een prachtige omgeving om via het water te verkennen. Marenland biedt hele leuke routes en onze boot was tiptop in orde. We gaan snel weer!

  • 8

   Leuke kaart (ook) voor de vegetariër

   Gerald Timmerman

   Leuke kaart en voldoende mogelijkheden voor de vegetariër, ook het lokale biertje is een aanrader!

  • 8

   Zonnig terras, leuke biertjes en een goede borrelplank

   Martin Feenstra

   Vriendelijke mensen en lekker zonnig terras, genoeg leuke biertjes en daarbij past de plank van de jongens zeker!