HET WATER OP

We hebben een uitgebreide botenvloot van 100 boten. We hebben diverse routekaarten, alsmede een kanokaart van de provincie Groningen ( 950 kilometer kanowater!). Alles is dus aanwezig om jou een onvergetelijk wateravontuur te bezorgen.

KANOVAREN

Wij verhuren 1- en 2-persoons kajaks, 2 to 12-persoons ‘canadezen’ en waterfietsen.

De licht varende kano’s zijn heel stabiel en daardoor geschikt voor jong tot oud. Geen ervaring? Een korte instructie is standaard. We hebben diverse routekaartjes, alsmede een kanokaart van de provincie Groningen.

meer informatie direct reserveren

Fluistervaren

Niet gestoord door motorgeluid kunt u kunt genieten van de omgeving en de rust.  Met onze 6 persoons “fluisterboten” zijn heel aantrekkelijke tochten te varen tot wel 30 km lang, werkelijke dagtochten dus! Langs mooie plekjes, van dorpje naar dorpje.

In ons gebied mag niet harder gevaren worden dan zes kilometer per uur. Varen met onze fluisterboten is niet moeilijk, wij geven een korte instructie waardoor u het snel onder de knie hebt.

JACHTHAVEN

Kom gerust aanleggen aan onze mooie haven, een overnachting vanaf € 6,50

Onze jachthaven ligt aan het Winsumerdiep, dichtbij het centrum van Winsum en heeft alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder een vuilwaterstation, watertappunt, sanitair, electra en een trailerhelling. De circa 50 ligplaatsen zijn bestemd voor zowel seizoenplaatsen als ook voor passanten. Seizoenplaatsen mogen een week voor we weer open gaan hun boot al in de haven leggen. Dat is eventueel ook geldig voor onze vaste campinggasten.

Suppen

Bij ons kunt u ook SUPPEN, met dit paddle board kunt u prachtig door Winsum heen en het dorp vanaf het water goed bekijken. Heerlijk om op een warme zomerdag eens te proberen! Na een korte instructie kunt u gerust een rondje Winsum doen!

Meer informatie